Cine are grija de mine sa arat fabulos la sedintele foto ?

Eram atat de nerabdatoare sa-ti scriu din nou . In ultima perioada am fost destul de ocupata cu examenele si cu sedintele foto incat am omis sa-ti prezint un om minunat . Ti-am povestit de foarte multe ori ca pentru a arata magic la un eveniment important trebuie sa ne pregatim din timp . Totul trebuie sa fie perfect de la unghii la par si de la tinuta la make up .

In ultima perioada au aparut in viata mea foarte multe persoane  care mi-au schimbat anumite conceptii asupra vietii si care si-au lasat o amprenta puternica, insa niciodata nu voi putea uita vechile cunostinte si mai exact vechii prieteni .

Dupa cum probabil ai observat , de ceva timp am devenit imaginea Voglia.ro iar periodic am sedinte foto pentru noile hainute . Pentru ca pozele sa iasa bine, si eu asemeni tie care pleci la diferite evenimente am nevoi de un make up artist care sa se ocupe de mine .

In urma cu 1 an jumatate am cunoscut un om deosebit care mi-a ramas in suflet , Alina Panaitescu . Si nu spun asta din obligatie , am colaborat in ultima perioada cu diverse fete minunate insa Alina mi-a devenit si prietena .

Atunci cand alegi sa mergi la un make-up artisti trebuie sa te informezi despre pregatirea pe care o are .  Avem trasaturi pe care make-up artistul trebuie sa le sculpteze, sa ne ajute sa stralucim la cele mai importante evenimente din viata noastra .  Este  de specificat faptul  ca Alina s-a pregatit cu Mirela Vescan (cea care s-a ocupat ca modele din cadrul controversatei emisiuni Next top model by Catalin Botezatu sa arate gradios la sedintele foto ) in cadrul  cursului de la Intact Media Academy .

Ce imi place cel mai mult la ea este faptul ca pune suflet in tot ce face si mai ales ca tine cont de toate sugestiile mele .  Intotdeauna ne hotaram impreuna la culorile pe care le aplica si niciodata nu se zgarceste la cantitatea de produs  .

Produsele folosite de Alina sunt din game de top iar acest lucru se observa pe fata mea . Mi s-a intamplat sa ma machez la ora 9 dimineata  , sa pozez pana la ora 15 , sa ies in oras cu prietenii si sa ajung seara la ora 22 acasa si machiajul meu sa fie intact .

Iar acum sa trecem la aspectul care ne intereseaza pe toti  si anume tarifele . Pretul unui machiaj este proportional cu calitatea sa. Sunt persoane care doresc sa arate ca in revista la un pret extrem de mic… din pacate acest lucru nu se poate…. Cu toate acestea Alina a pregatit niste oferte speciale pentru vara aceasta .  

Pe Alina o gasesti aici  . Pupici cu sclipici !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *