Rochii celebre care au facut istorie

De-a lungul timpului, femei celebre au purtat rochii extravagante, elegante sau sexi care au făcut ca apariţia lor să fie una memorabilă.

Fie că este vorba despre rochiile purtate la căsătorie, la evenimente sau despre scene renumite din filme, anumite ţinute ale vedetelor au rămas în istorie şi au pus amprenta asupra modei.

Marilyn Monroe

rochii-celebre-24

Celebra scenă cu rochiţa lui Marilyn Monroe suflată de vânt a fost filmată în cadrul peliculei “Seven Year Itch” din 1954.

Rochia “buclucaşă” a fost creată de William Travilla în 1954 şi are un design simplu, dar elegant totodată, care a inspirat atât vedetele de la Hollywood, cât şi alţi creatori de modă.

Julia Roberts

rochii-celebre-15

Milioane de fani au fost impresionaţi de scena din filmul “Pretty Woman” în care Vivian Ward, interpretată de Julia Roberts în 1990, se transformă complet.

Aceasta apare îmbrăcată cu o minunată rochie roşie, lungă până în pământ şi lăsată pe umeri, la care a purtat nişte mănuşi albe.

Angelina Jolie

rochii-celebre-1

În cadrul ediţiei din 2012 a premiilor Oscar, Angelina Jolie şi-a impresionat fanii cu o rochie neagră de catifea care îi permitea să îşi dezvăluie piciorul pe covorul roşu.

Audrey Hepburn

rochii-celebre-13

Una dintre distinsele apariţii ale actriţei Audrey Hepburn a fost în 1954, când, îmbrăcată într-o minunată rochie albă de bal, a câştigat inimile bărbaţilor, dar şi admiraţia femeilor pentru ţinută.

Grace Kelly

rochii-celebre-14

Cea care avea sa devină Prinţesa de Monaco, Grace Kelly a atras toată admiraţia fanilor purtând o rochie rafinată fără bretele în timpul filmărilor din 1955 pentru “To catch the thieve”.

Aceasta ţinută a scos în evidenţă şarmul, eleganţa şi frumuseţea îndrăgitei actriţe.

Audrey Hepburn

rochii-celebre-5

După lansarea filmului “Breakfast at Tiffany’s” din 1961, Audrey Hepburn a devenit înfăţişarea rafinamentului şi a eleganţei purtând o rochie neagră, fără mâneci, şi mănuşi negre lungi. Ţinuta sa a fost un model de inspiraţie în lumea modei.

 

Catherine Deneuve

rochii-celebre-18

Filmul “The Umbrellas of Cherbourg”, lansat în 1964, a ajutat ca celebritatea actriţei Catherine Deneuve să ajungă pe culmi înalte la Hollywood destul de repede.

În plus, stilul său vestimentar elegant şi graţios a tranformat-o în modelul multor femei.

Elizabeth Taylor

rochii-celebre-10

Elizabeth Taylor a purtat în filmul “Cleopatra”, din 1963, o mulţime de ţinute extravagante şi uluitoare, una dintre acestea fiind o rochie aurie impozantă, perfectă pentru o regină.

Marilyn Monroe

rochii-celebre-2

O altă rochie renumită a celebrei Marilyn Monroe este cea purtată în timpul recitalului din 1962 în care artista i-a cântat “La mulţi ani” preşedintelui american John F. Kenedy.

Rochia lungă, de culoarea pielii, care îi dezvăluia spatele şi care avea peste 2500 de cristale ataşate a inspirat lumea modei.

Vivien Leigh

rochii-celebre-3

Personajul principal, Scarlett O’Hara, interpretat de Vivien Leigh a purtat într-una dintre scenele filmului “Pe aripile vântului” din 1939 o rochie elegantă, lungă, oferindu-i o prezenţă graţioasă.

Twiggy

rochii-celebre-6

Modelul Twiggy a impus un trend în modă prin apariţiile sale în rochiţe trapezoidale, model urmat de milioane de femei din întreaga lume.

Faye Dunaway

rochii-celebre-9

În filmul “The Thomas Crown Affair” din 1968, Faye Dunaway a adus mult şarm prin rochiile sale largi şi lungi, dar delicate totodată.

Elisabeta, împărăteasa Austriei (Sissi)

rochii-celebre-17

Elisabeta, împărăteasa Austriei a fost îndrăgită de oameni atât pentru stilul său vestimentar elegant şi gusturile sale impecabile în modă, cât şi pentru bunătatea şi generozitatea sa.

Jennifer Grey

rochii-celebre-22

Toată lumea îşi aminteste scena din filmul “Dirty Dancing” de la final când Johnny şi Baby dansează împreună. Rochiţa roz purtată de Jennifer Grey (Baby) a ajutat ca piruetele să fie mai spectaculoase şi mai hipnotizante.

Michelle Pfeiffer

rochii-celebre-8

O rochie încântătoare şi delicată a fost purtată de Michelle Pfeiffer în “Scarface” din 1983.

Prinţesa Diana

rochii-celebre-25

Renumită pentru gusturile sale minunate în modă, fiecare apariţie a prinţesei Diana era un eveniment mult aşteptat de oamenii care o îndrăgeau.

O rochie scurtă, bleu deschis, cu bretele este un exemplu de astfel de apariţie.

Sharon Stone

rochii-celebre-11

Renumita scena din “Atracţie Fatală”, din 1992, a fost posibilă datorită rochiei scurte purtată de Sharon Stone.

Cameron Diaz

rochii-celebre-20

Deşi “Masca” este un film de comedie, Cameron Diaz a avut câteva apariţii sexi, una dintre ele fiind într-o roche roşie mulată, lungă şi crăpată suficient încât să îi dezvăluie piciorul senzual.

Kate Winslet

rochii-celebre-19

“Titanic” a câştigat inimile a milioane de oameni prin povestea emoţionantă, dar şi prin frumuseţea personajelor.

Kate Winslet a purtat rochii splendide şi a strălucit prin eleganţa sa.

Coco Chanel şi rochiţa neagră

rochii-celebre-21

Legendara creatoare de modă, Coco Chanel a reuşit să le ofere un cadou excepţional femeilor: o piesă vestimentară care nu se demodează. Este vorba de renumita rochiţă neagră care a rezultat din dorinţa renumitei Coco Chanel de a crea un obiect vestimentar versatil, dar şi elegant în acelaşi timp.

Frida Kahlo

rochii-celebre-16

Frida a fost o pictoriţă excepţională, dar şi stilul său vestimentar era impresionant. O superbă rochie verde lungă şi largă purtată de Frida a devenit emblematică.

Björk

rochii-celebre-26

Björk a făcut valuri în rândul fanilor în 2001 pe covorul roşu al premiilor Oscar când a apărut îmbrăcată într-o rochie excentrică, în formă de lebădă.

Jennifer Lopez

rochii-celebre-7

Cu trupul său de invidiat, Jennifer Lopez face senzaţie indiferent de ceea ce poartă. O rochiţă verde şi vaporoasă care a pus în valoare calităţile fizice ale artistei a influenţat şi stilul vestimentar al admiratoarelor sale.

Monica Bellucci

rochii-celebre-12

O ţinută grandioasă purtată de Monica Bellucci în filmul “Fraţii Grimm” din 2005 a evidenţiat frumuseţea răpitoare a actriţei.

Natalie Portman

rochii-celebre-23

Într-un film despre lupta dintre forţele negative şi cele pozitive, Stars Wars, eleganţa frumoasei actriţe Natalie Portman purtând ţinute minunate nu a făcut decât să crească popularitatea acestuia.

 

Sarah Jessica Parker

rochii-celebre-4

Filmul “Sex in the City” a devenit un adevărat ghid de modă pentru toate femeile care au urmărit acest serial. Mulţimea de ţinute purtate de Sarah Jessica Parker au fost o sursa de insipraţie atât pentru fane, cât şi pentru alţi creatori de modă.

Rochițe similare celor anterioare va propune Voglia.ro  , magazinul online preferat al vedetelor din televiziune si al modelelor precum ( Mara Banica , Maria Constantin , Adriana Bahmuteanu ,Deea Maxer , Paula Mingine , Simona Trasca ,Denisa Bita , Roxana Vasniuc , Mădălina Bălan , Andreea Lazar  si alte nume mondene pe care le poti vedea in tinutele Voglia pe facebook-ul Voglia.ro )  .

Mai jos ți-am pregătit câteva modele 

Rochițele de mai sus dar si alte modele extraordinare găsești in urmtoarele indicii care te conduc spre site :

Rochie lunga neagra , crapata pe picior Voglia

Rochie verde tip balerina Voglia

Rochie lunga roz tip printesa Voglia

Rochie neagra tip Coco Chanel Voglia

Rochie rosie crapata pe picior Voglia

Rochie cu imprimeu floral Voglia

Rochie de ocazie albastra tip printesa Voglia

Rochie neagfra crapata pe picior Voglia

Rochie eleganta 2018 Voglia

Compleu elegant Voglia

Rochie roz de printesa Voglia

Rochie deosebita Voglia 2018

Rochie tip sirena cu broderie Voglia

Rochie neagra cu perle Voglia

Rochie lunga de ocazie Voglia

Rochie de ocazie din dantela Voglia

Rochie verde lunga Voglia

Rochie neagra din dantela Voglia

Rochie argintie cu perle Voglia

 Rochie verde din dantela Voglia

Rochie neagra din dantela Voglia

Rochie bordo din catifea Voglia

Rochie sexy din catifea Voglia

Rochie albastra din catifea Voglia

Rochie in doua culori din catifea Voglia

Rochie eleganta din catifea Voglia

Rochie din catifea 2018 Voglia

Rochie lunga din catifea Voglia

Rochie midi din catifea Voglia

Rochie verde din catifea Voglia

Rochie din catifea neagra Voglia

Rochie de petrecere din catifea Voglia

Rochie de petrecere din catifea Voglia

Rochie sexy din catifea Voglia

Rochie de seara din catifea Voglia

Rochie cu imprimeu din catifea Voglia

Rochie neagra din catifea Voglia

Rochie gri din catifea Voglia

Rochie verde smarald Voglia