Rochia cu paiete, intre kitsch si eleganta

Au fost una dintre principalele tendinţe ale iernii şi revin în prezentările colecţiilor pentru sezonul primăvară-vară.  Îţi pot scoate din anonimat o ţinută sau te pot arunca în ridicol. Află cum să porţi cu stil strasuri şi paiete! 

În acest sezon se poartă tot ce străluceşte,dar cu condiţia să nu întrecem măsura. Poţi alege paiete aplicate,strasuri de toate culorile şi modelele,materiale strălucitoare,haine în tonuri metalizate de auriu sau de argintiu. Totul e permis,cu condiţia să mizezi pe o piesă emblematică,fie că aceasta este o haină sau un accesoriu. Piesa de rezistenţă poate conţine toate paietele din lume,dar ar fi indicat ca restul ţinutei să nu conţină nici urmă de aşa ceva. E vorba de echilibru,or echilibrul e o regulă de bază a stilului.

Adaugă un plus de strălucire imaginii tale,dar atenţie la dozaj! Ce e mult strică,iar prea multe paiete te atrag instant în capcana vulgarului. Nu exagera,aşadar!

Din moment ce paietele atrag atat de mult atentia, ar trebui sa lasi rochia ta sa fie punctul central de atractie al tinutei. Rochia este deja destul de stralucitoate pentru a mai putea miza pe efectul accesoriilor statement. De data aceasta, alege unele discrete sau renunta complet la ele. Este o limita fina intre „de efect” si „prea mult”. Nu accesoriza rochia cu clutch sau pantofi cu paiete asortate sau vei arata ca un „disco bol” ambulant. De data asta se aplica regula „mai putin inseamna mai mult”

Mai jos ți-am pregătit câteva rochițe în trend propuse de Voglia.ro  , magazinul online preferat al vedetelor din televiziune si al modelelor precum ( Mara Banica , Maria Constantin , Adriana Bahmuteanu ,Deea Maxer , Paula Mingine , Simona Trasca ,Denisa Bita , Roxana Vasniuc , Mădălina Bălan , Andreea Lazar  si alte nume mondene pe care le poti vedea in tinutele Voglia pe facebook-ul Voglia.ro )  .

Rochie lunga cu paiete Voglia 2018

Rochie scurta cu paiete Voglia 2018

Rochie de seara Voglia

 

Rochie neagra cu paiete Voglia

Rochie albastra cu paiete Voglia

Rochie scurta cu paiete Voglia

ROCHIE SCURTA PAIETE ARGINTII

Rochie de petrecere cu paiete Voglia

rochie scurta cu paiete Voglia

Rochie cu maneca lunga Voglia

ROCHIE SCURTA MULATA CU PAIETE

Rochie mulata glam Voglia

Rochie stralucitoare cu paiete Voglia

Rochie lunga de petrcere Voglia

Nu strica frumoasa rochie cu zeci de accesorii și culori. Mergi pe linia simplă, vei obține rezultatul dorit dacă pui în practică zicala „Less is more”.  Pantofii nude sau într-o nuanță regăsită în culorile rochiei, cercei discreți și un ruj sofisticat ne garantează succesul

 Rochie scurta cu paiete Voglia

Rochie cu spatele gol Voglia

Rochie neagra cu paiete Voglia

Rochie decoltata Voglia

Rochie cu decolteu si paiete Voglia

Rochie cu paiete in partea de sus Voglia

Rochie crapata pe picior Voglia

Rochie albastra cu paiete Voglia

Rochie lunga de seara Voglia

Rochie cu franjuri si paiete Voglia

Dacă ți-au placut ținutele de mai sus , poți cere detalii despre ele sau le poți comanda și la numărul de telefon 075 9049300 în intervalul 9;00- 17:00 .