Cum sa te imbraci in 2017 daca esti mica de inaltime

Înălţimea nu ar trebui să mai reprezinte o problemă atunci când îţi alegi un outfit. Fetele mici de înălţime sunt foarte atractive dacă îşi pun atuurile în valoare. Fără dubii că este o adevărată provocare să înveţi cum să te îmbraci dacă eşti scundă, dar asta se poate deprinde foarte uşor cu timpul.

Ca să te convingi că nu este un defect să fii mică de înălţime, ia ca exemple câteva dive de la Hollywood. Eva Longoria, Mila Kunis sau Sarah Jessica Parker strălucesc de fiecare dată pe covorul roşu. Pentru acestea, înălţimea nu reprezintă o problemă, ci un element de care pot profita fără să poarte tocuri foarte înalte.

Lucruri pe care trebuie să ştii dacă ai mai puţin de 1,60 metri înălţime:

– încearcă să eviţi lookurile încărcate din punct de vedere vizual, cum ar fi combinaţiile de imprimeuri şi volane;

– evită genţile supradimensionate;

– poţi purta orice fel de material, însă încearcă să eviţi şifonul şi crepul;

– dungile verticale sunt o alegere potrivită dacă nu ştii ce tip de imprimeu te avantajează;

– încearcă să porţi aceleaşi culori şi în partea de sus, şi în partea de jos, pentru a crea impresia de continuitate şi de lungime.

Când nu ştii ce să alegi, ai încredere în negru

Ca întotdeauna, hainele negre li se potrivesc de minune femeilor scunde. Pantofii şi pantalonii negri ajută la crearea unei iluzii de alungire a siluetei.

Pantaloni negri Voglia

Optează pentru pantalonii cu talie înaltă

Orice articol cu talie înaltă este o necesitate atunci când eşti mică de înălţime. Fie că este vorba despre o pereche de pantaloni  aşa cum are Aimee Song, sau orice alt model, asigură-te că îţi accentuează talia.

Pantaloni Voglia

Alte perechi de pantaloni gasesti in urmatoarele linkuri : Pantaloni albi Voglia , pantaloni bleumarin Voglia , pantaloni rosii Voglia , pantaloni casual Voglia , pantaloni slim Voglia . 

 Accentuează-ţi talia de câte ori este posibil

Miroslava Duma este foarte rar văzută fără să poarte ceva care să îi pună talia în evidenţă. Atenția se îndreaptă asupra picioarelor care par mai lungi. Poţi purta o rochie care să aibă o curea în talie sau pur şi simplu prinde o centură peste rochia preferată. Mai jos ți-am pregătit câteva propuneri vestimentare .

Rochie de vara Voglia

Rochie de zi Voglia

Rochie cu centura rosie Voglia

Alte rochite gasesti in urmatoarele linkuri : 

Rochie neagra Voglia  ,rochie roz baby-doll Voglia ,  Rochie baby-doll 2017 Voglia , rochie albastra baby-doll Voglia , Rochie cu paiete Voglia , Rochie baby-doll fucsia Voglia ,rochie cu dantela Voglia , rochie lunga roz Voglia ,  rochie fara bretele Voglia ,  Rochie roz 2017 Voglia  , Rochie lunga Voglia . 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *