Cum purtam dantela ?

Dantela este un material care nu iese din tendințe, doar că în sezonul rece e puțin mai greu de purtat, având în vedere că e prea finuț și subțire pentru a ține de cald în zilele friguroase. Din fericire, combinațiile de materiale și ținutele “în straturi” sunt la modă, așa că nu ezita să-ți completezi garderoba de toamnă cu câteva item-uri din dantelă – cel mai bine neagră, deoarece e cel mai ușor de asortat.

Dantela a fost dintotdeauna un simbol al eleganței, care exprimă feminitate. Iar femeilor le place să îmbrace articole vestimentare din dantelă, indiferent de culoare. Există ceva special în ele!

Dantela înseamnă feminitate și eleganță. Nu există niște reguli clare după care să ne ghidăm cum se poartă de fapt, dar trebuie să ținem cont de statură, de forma corpului și chiar de coafura aleasă. Și întotdeauna să alegem accesorii cât mai discrete.

Sftauri :

♦ nu purtați mai multe piese vestimentare din dantelă, o singură piesă este suficientă într-o ținută
dacă ați ales o rochie elegantă din dantelă, evitați s-o purtați cu dress
♦ alegeți accesorii discrete, mai ales când materialul e mai mult vizibil
♦ atenție mare la lenjeria intimă care trebuie să fie musai dintr-un material netrasparent, mai ales în cazul rochiilor sau bluzelor din dantelă, fără dublură
♦ dacă accesoriile sunt simple sau deloc, puneți accentul pe nuanța pantofilor și pe alegerea genții sau plicului, în funcție de ocazie

Primul lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere este calitatea. Nu accepta compromisuri. Investete intr-o rochie dintr-o dantela de calitate, sau nu mai investi deloc. Daca e o dantela ieftina, fii sigura ca acest lucru se va observa.

Daca nu esti sigura pe tine, renunta la culorile puternice in favoarea celor neutre precum alb, negru sau nude. Dantela nude este, probabil, cel mai usor de purtat, si este deosebit de sexy, insa daca indraznesti mai mult opteaza pentru una din dantela rosu cardinal, precum in show-ul Dolce & Gabbana.

Mai jos ti-am pregatit cele mai in trend piese vestimentare din dantela propuse de Voglia.ro  , magazinul online preferat al vedetelor din televiziune si al modelelor precum ( Mara Banica , Maria Constantin , Deea Maxer , Paula Mingine , Simona Trasca ,Denisa Bita , Roxana Vasniuc , Andreea Lazar  si alte nume mondene pe care le poti vedea in tinutele Voglia pe facebook-ul Voglia.ro ) .

Rochie din dantela roz Voglia

Rochie verde smarald Voglia

Rochie din dantela albastra Voglia

Rochie cu spatele gol Voglia

Rochie de seara Voglia

ROCHIE SCURTA BABY-DOLL ALBASTRU PASTEL

Rochie eleganta de sera Voglia

Rochie din dantela scurta Voglia

Rochie in colturi Voglia

Alte rochite elegante mai gasesti in urmatoarele indicii : Rochie lunga de seara Voglia , Rochite din dantela Voglia , Rochie eleganta Voglia Rochii de nunta VogliaRochii de seara VogliaRochie cu paiete VogliaRochie cu trena VogliaRochii 2017 VogliaRochii de botez VogliaRochie seducatoare VogliaTinute festive Voglia   rochie scurta din dantela Voglia ,  rochie de seara rosie Voglia .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *