Haine de blana. Feminitate si stil la superlativ!

Blana este un element de outfit excelent și poate aduce un plus de valoare ținutei.  Astazi vom vedea noua colecție de blanuri oferita de   Voglia.ro  , magazinul online preferat al vedetelor din televiziune si al modelelor precum ( Mara Banica , Maria Constantin , Adriana Bahmuteanu ,Deea Maxer , Paula Mingine , Simona Trasca ,Denisa Bita , Roxana Vasniuc , Mădălina Bălan , Andreea Lazar  si alte nume mondene pe care le poti vedea in tinutele Voglia pe facebook-ul Voglia.ro )  .

Dacă vrei să începi să porţi haine din blană, vesta este un un punct de pornire. Este o piesă cu aer casual, uşor de asortat şi combinat pe care o poţi purta pur şi simplu cu blugi şi ghete. Îi poţi da un aer elegant dacă o combini cu pantofi sexi, dar poate fi şi casual-chic dacă o combini cu bocanci, aşa cum a făcut Rihanna si alte dive . 

Vesta din blana casual Voglia

Vesta eleganta Voglia

Vesta de blana neagra Voglia

Vesta fina Voglia

Vesta alba pufoasa Voglia

Poarta o vesta de blana Voglia impreuna cu o pereche de pantaloni Voglia , colanti Voglia , jeansi Voglia .

Văzută până de curând ca o piesă super elegantă, de lux, haina de blană este acum mult mai uşor de combinat. Multe vedete o poartă pur şi simplu cu o pereche de blugi, fie ei skinny sau boyfriend, şi ghete sau pantofi cu toc. O combinaţie foarte interesantă rămâne cea de blană şi piele, aşa cum poartă Nicole Scherzinger.

La 20 de ani, femeia poate îmbrăca blana colorată 

„Blana este la modă anul acesta mai mult decât oricând, iar femeile vor să fie în trend indiferent de vârstă și mai ales indiferent de gusturi. Tinerii sunt cei mai receptivi la nou, iar în acest sezon blana este prezentă în colecția marilor designeri. Se poartă foarte mult cea colorată, iar vestele din vulpe sunt recomandate femeilor de 20 de ani. Culoarea la modă este «lime greenery», nuanța-vedetă și în sezonul ce urmează. Ca model sau croială,  amintim că haina de blană trebuie să fie croită cu mâneca scurtă, astfel încât ceasul să fie lăsat la vedere. De asemenea, se poartă modelele supradimensionate, cele oversize, iar dacă ne urmărește obsesia noului, atunci voi aminti că o femeie la 20 de ani poate îmbrăca o haină realizată dintr-un mix de două-trei genuri de blană“, spune Daniel Mărgărit.

40 de ani – Femeia are stilul definit

„Iată o femeie cu dorințe fixe în materie de blănuri. La 40 de ani, femeile sunt mai puțin receptive la nou, iar în viața socială acestea pot adopta stiluri diferite. Știu ce-și doresc, se află în apogeul carierei, au totul bine definit și bine aranjat în garderobă. Evident, această femeie știe, de asemenea, că trebuie să țină cont și de siluetă, iar blănurile nu trebuie să fie voluminoase…

Haina de blana Voglia

Haine din blana Voglia

haina din blana Voglia  se potriveste de minune cu o pereche de colanti Voglia din piele .

Si daca de sarbatori te decizi sa porti o rochie eleganta Voglia nu o poti face fara o capa din blana Voglia.

Capa din blana Voglia

CAPA DIN BLANA ARTIFICALA GRI

Capa din blana rosie Voglia

CAPA DIN BLANA ARTIFICALA ROSIE

Capa din blana alba Voglia

CAPA DIN BLANA AERTIFICALA ALBA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *