Luna aceasta se poarta tinutele stralucitoare

Ce poate fi mai frumos decât să știi că se apropie sărbătorile, că magicele zile ale Crăciunului și Revelionului sunt la o aruncătură de băț? Noi mai avem un motiv de fericire în această perioadă, și anume faptul că tendințele au înțeles la perfecție ceea ce ne dorim și au readus paietele, strălucirea festivă și sclipiciul la rang festiv în acest sezon!

În acest sens, împărtășesc cu tine toată bucuria mea și îți dezvălui rochiile pentru care am făcut o pasiune în această perioadă. Sunt pline de strălucire, sclipesc pline de bucurie și sunt pregătite să ne facă cea mai frumoasă perioadă a anului încă și mai plăcută.

Vreau să-ți spun că a fost lansată colecția de sărbători propusă de Voglia.ro  , magazinul online preferat al vedetelor din televiziune si al modelelor precum ( Mara Banica , Maria Constantin , Adriana Bahmuteanu ,Deea Maxer , Paula Mingine , Simona Trasca ,Denisa Bita , Roxana Vasniuc , Mădălina Bălan , Andreea Lazar  si alte nume mondene pe care le poti vedea in tinutele Voglia pe facebook-ul Voglia.ro )

Umple-ți sufletul de bucurie, urmează acea perioadă a anului în care este imposibil să fii tristă! Iar atunci când dai cu ochii de aceste rochii prea frumoase, parcă deja nu te mai poți abține să nu sari de fericire.

Începem lista noastră cu o rochie într-o nuanță regală, care te va transforma într-o apariție pur și simplu răvășitoare!

Rochie pentru revelion Voglia

ROCHIE DE OCAZIE DIN CATIFEA LUNGA ALBASTRA OLIVIA

Rămânem în imperiul strălucirii și te încânt cu o rochie în cea mai hot nuanță a momentului, la propriu și la figurat. Roșul a fost admirat în toate marile prezentări de modă ale sezonului și poartă pecetea veseliei și bunei-dispoziții specifice sezonului de sărbătoare

Rochie stralucitoare cu paiete Voglia

Rochie rosie cu paiete Voglia

ROCHIE DE OCAZIE LUNGA DANTELA ROSIE CU PAIETE

Rochie rosie pentru sarbatori Voglia

Dacă până acum ai fi răspuns cu „nici nu mă gândesc” la întrebarea „ai purta lurex?”, eu îți recomand să te mai gândești. Creatorii de modă au făcut tot posibilul să ne deschidă apetitul și pentru alte influențe în modă decât cele pe care le adoram de obicei, iar rochițele din imaginile de mai jos sunt dovada supremă că ar trebui să îți schimbi perspectiv .

Rochie stralucitoare de sarbatori Voglia

ROCHIE LUNGA LUREX SILVER ARTISTA

Rochie crapata pe picior Voglia

ROCHIE DE OCAZIE ARTISTA NEAGRA

Rochie verde de sarbatori 2017 Voglia

Nu uita! Sezonul acesta se poartă paietele și aplicațiile strălucitoare !!!!

Rochie stralucitoare pentru Revelion 2018 Voglia

Rochie lunga de seara Voglia

Rochie sexy cu paiete Voglia

ROCHIE SCURTA CU PAIETE AURII ZINA VR195

Rochie bordo Voglia

Rochie cu paiete 2018 Voglia

ROCHIE DE OCAZIE DIVA GOLD CHAMPAGNE

Rochie neagra cu paiete Voglia

Rochie cu maneca lunga si paiete Voglia

ROCHIE SCURTA MULATA CU PAIETE

Rochie albastra cu paiete Voglia

ROCHIE SCURTA CU PAIETE NAVY ZINA VR196

Rochie cu tull Voglia

Rochie cu aplicatii Voglia

Rochie cu paiete Voglia

Revenim la nuanța iernii 2017-2018, eclecticul roșu, și îți propunem de această dată o rochie lungă, mulată, care îți va mângâia formele. Spatele gol este acea doză de sare și piper care te va transforma în regina oricărei petrecer . 

Rochie cu trena pentru Revelion Voglia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *