Cum se spala CATIFEAUA

Bună , draga mea ! 

Nu mai e niciun secret că preţioasa catifea este materialul „hot” al momentului. Ei bine, ce te faci însă atunci când trebuie să speli hainele din catifea?

Catifeaua autentică, care are ca bază materiale naturale precum mătasea, lâna sau bumbacul, este mai greu de întreţinut decât catifeaua ce are la bază materiale sintatice.

Dacă îţi cumperi haine de mass-market, de la branduri precum Zara, H&M, Mango sau Forever 21, mai mult ca sigur este vorba despre o catifea sintetică. Acest tip de catifea este mai uşor de întreţinut, fiind spălată fără probleme atât de mână, cât şi la maşină de spălat, dacă alegi un program blând.

Catifeaua naturală este ceva mai pretenţioasă. Pentru a o spăla, umple chiuveta cu apă rece şi foloseşte un detergent pentru materiale delicate. Introdu articolele vestimentare din catifea în chiuveta plină cu apă în care ai dizolvat deja detergentul. Mişcă uşor cu mâna hainele din catifea prin apă. Nu le freca, nu le stoarce şi nu le răsuci în niciun fel. Apoi, scoate hainele din catifea din apă, goleşte chiuveta şi umple-o cu apă curată. Introdu piesele vestimentare în apă şi scoate-le. Repetă operaţiunea de câte ori e nevoie.

Dacă ai pete pe hainele din catifea, foloseşte un amestec de zeamă de lămâie şi bicarbonat de sodiu, pe care îl vei pune direct pe pată înainte de a introduce hainele în apa cu detergent.

Și dacă am aflat cum să spălăm catifeaua , a venit momentul să vedem cele mai in trend ținute din catifea propuse de Voglia.ro  , magazinul online preferat al vedetelor din televiziune si al modelelor precum ( Mara Banica , Maria Constantin , Adriana Bahmuteanu ,Deea Maxer , Paula Mingine , Simona Trasca ,Denisa Bita , Roxana Vasniuc , Mădălina Bălan , Andreea Lazar  si alte nume mondene pe care le poti vedea in tinutele Voglia pe facebook-ul Voglia.ro )  . 

Rochie din catifea 2018 Voglia

Rochie sexy din catifea Voglia

Rochie eleganta din catifea Voglia

Rochie pentru femei plinute din catifea Voglia

ROCHIE DE OCAZIE DIN CATIFEA VERDE

Rochie bordo din catifea Voglia

Rochie sexy din catifea Voglia

Rochie albastra din catifea Voglia

Rochie in doua culori din catifea Voglia

ROCHIE TREI SFERTURI CATIFEA 2 CULORI

Rochie eleganta din catifea Voglia

 

Rochie din catifea 2017 Voglia

Rochie lunga din catifea Voglia

ROCHIE LUNGA DIN CATIFEA VERDE PLISATA

 

Rochie midi din catifea Voglia

Rochie verde din catifea Voglia

Rochie din catifea neagra Voglia

Rochie de petrecere din catifea Voglia

ROCHIE DE OCAZIE LUNGA DIN CATIFEA

Rochie de petrecere din catifea Voglia

Rochie sexy din catifea Vogla

Rochie de seara din catifea Voglia

Rochie cu imprimeu din catifea Voglia

Rochie neagra din catifea Voglia

Rochie gri din catifea Voglia

ROCHIE TREI SFERTURI IN CLOS CATIFEA GRI

Salopeta sexy din catifea Voglia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *