Ce rochii sa porti daca esti bruneta?

E foarte important să ştii ce culori se potrivesc cu părul tău şi cu nuanţa tenului. Te vei simţi mai bine, vei alege haine care să îţi scoată în evidenţă calităţile şi vei arăta mereu perfect în poze. Iată care sunt cele mai bune culori de rochii pentru brunete.

Spre deosebire de alte culori de păr, brunetele sunt privilegiate: ele pot purta orice culoare fără probleme. Însă, pentru a arăta cât mai bine, ele trebuie să ţină cont de anumite sfaturi. Nuanţa tenului e foarte importantă: dacă ai tenul mai închis, trebuie să alegi culori pământii, precum maro sau portocaliu, iar dacă ai tenul mai deschis, contrastul creat de culori puternice precum roşul aprins, rozul fuschia sau galbenul vibrant. Iată cele mai bune culori de rochii pentru brunete.

Și cum te-am obișnuit de fiecare data , am să-ți arăt câteva modele de rochițe propuse de Voglia.ro  , magazinul online preferat al vedetelor din televiziune si al modelelor precum ( Mara Banica , Maria Constantin , Adriana Bahmuteanu ,Deea Maxer , Paula Mingine , Simona Trasca ,Denisa Bita , Roxana Vasniuc , Mădălina Bălan , Andreea Lazar  si alte nume mondene pe care le poti vedea in tinutele Voglia pe facebook-ul Voglia.ro )  .

Culori de rochii pentru brunete: Alb

Indiferent de culoarea tenului, albul, una dintre cele mai bune culori de rochii pentru brunete, va creea un contrast perfect şi senzual cu părul tău. Pe lângă faptul că e o culoare care duce cu gândul la puritate şi foarte fermecătoare, albul este perfect pentru orice ocazie.

Capa alba Voglia 2018

CAPA DIN BLANA AERTIFICALA ALBA

Rochie elganta alba Voglia 2018

Rochie alba Voglia

Rochie lunga din voal Voglia

ROCHIE DIN VOAL CREM CU PERLE LA GAT

Culori de rochii pentru brunete: Roşu

Cu ajutorul roşului, una dintre cele mai bune culori de rochii pentru brunete, vei străluci la orice ocazie. Rochiile de petrecere roşii te vor face să ieşi în evidenţă şi vei fi foarte sexy. Poţi alege o nuanţă de roşu ieşită din comun, precum cea a fructelor de pădure, care te va ajută să pari mult mai creativă. În plus, multe brunete au suviţe naturale care dau înspre roşu burgund, iar o rochie roşie va spori efectul lor, iar combinaţia va fi perfectă.

Rochie rosie lunga pentru brunete Voglia

Capa rosie Voglia

Rochie rosie lunga 2018 Voglia

Rochie sexy rosie VogliaRochie de zi VogliaRochie rosie cu motive traditionale VogliaRochie eleganta VogliaROCHIE SCURTA ROSIE CU VOLANE FANTASY Rochie rosie de ocazie VogliaPalton rosu Voglia

Culori de rochii pentru brunete: Rozul puternic

Rozul puternic este una dintre cele mai bune culori de rochii pentru brunete. O nuanţă aprinsă, ea este perfectă pentru brunetele care au un ten deschis şi sunt destul de îndrăzneţe. Nu trebuie însă să crezi că poate fi purtată doar vara sau primăvara. Dacă nu te îmbraci doar în roz, poţi purta această culoare şi toamna, în combinaţii cu negru, gri, onix. În plus, mai poţi combina cu muştar, roşu, albastru sau kaki.

Rochie cu tull Voglia

Rochie roz Voglia 2018

Rochie roz cu perle Voglia

Rochie elganta roz Voglia

Culori de rochii pentru brunete: Galben deschis

Galbenul deschis, una dintre cele mai bune culori de rochii pentru brunete, poate fi purtată cu uşurinţă de acestea pentru că, sper deosebire de blonde, părul lor crează un contrast perfect cu această culoare. O poți combina fără probleme cu nuanțe de bej, kaki sau crem. Dacă optezi pentru o rochie galben deschis, de exemplu, o poţi asorta cu un dress şi un palton gri.

Rochie sexy galbena Voglia

Rochie cu motive traditionale Voglia

Culori de rochii pentru brunete: Albastru 

Una dintre cele mai bune culori de rochii pentru brunete, albastrul  complementează perfect brunetul şi nu este prea dur sau sever pentru trăsăturile tale. În plus, ea poate fi asortată cu orice altă nuanţă, chiar şi negru, dar arată cel mai bine cu roz, crem sau alte nuanţe de albastru.

Rochie eleganta albastra Voglia

Rochie albastra Voglia 2018

Rochie cu motive traditionale Voglia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *