Tu ce porti in banchet?

Dacă urmează să mergi la bachetul de sfârșit de an, trebuie să știi care sunt ținutele care se poartă în 2018. Din fericire, există multe modele care sunt la modă acum, pentru toate gusturile și siluetele. Astfel, îți va fi ușor să găsești modelul care ți se potrivește cel mai bine. 

Când alegi ținuta pentru banchet, trebuie să ții cont de ocazia la care mergi – cât de formală sau informală este și unde are loc (în aer liber sau într-un local select). De asemenea, trebuie să alegi modelul potrivit de rochie, care să te avantajeze, să cadă cât mai bine pe formele tale.

În 2018 sunt la modă foarte multe modele de ținute de banchet, astfel că vei putea alege destul de ușor modelul care ți se potrivește cel mai bine.

Astăzi am să-ți ușurez munca , și vin în ajutorul tău cu cele mai noi modele propuse de Voglia.ro  , magazinul online preferat al vedetelor din televiziune si al modelelor precum ( Mara Banica , Maria Constantin , Adriana Bahmuteanu ,Deea Maxer , Paula Mingine , Simona Trasca ,Denisa Bita , Roxana Vasniuc , Mădălina Bălan , Andreea Lazar  si alte nume mondene pe care le poti vedea in tinutele Voglia pe facebook-ul Voglia.ro )  .

ROCHIA LUNGĂ

Rochia lungă este definiția rafinatății și a eleganței desăvârșite. Se potrivește oricui, indiferent de statură. Dar, mai important decât orice e faptul că nu ai cum să dai greș cu o rochie lungă. Avantajează orice siluetă și complimentează orice trup.

Dacă vrei să te simți mai lejeră pe ringul de dans poți opta pentru o rochie cu o crepătură adâncă pe picior. Vei atrage cu siguranță multe aprecieri + te vei simți mai confortabilă decât în orice alt model de rochie.

Un sfat din partea mea ar fi să eviți pe cât cu putință negrul – cu certitudine în viață vei avea posibilitatea de a purta această non-culoare. Dar, acum când vârsta îți permite aproape orice în materie de vestimentație, ar fi păcat să nu profiți la maxim de acest lucru. Poartă culori vii, vesele, culori care să-ți scoată în evidență tinerețea și frumusețea.

Rochie lunga sexy Voglia

ROCHIE LUNGA DIN CATIFEA VERDE PLISATA

Rochie cu umerii goi pentru banchet Voglia

Rochie lunga pentru banchet 2018 Voglia

Rochie pentru banchet Voglia

Rochie lunga albastra pentru banchet Voglia

2. ROCHIA SCURTA

Rochia scurtă sună ideal pentru un banchet de sfârșit de liceu, atâta timp cât ne bazăm pe principiul potrivit căruia, niciodată nu vei mai arăta la fel de bine ca acum (sau cel puțin nu vei mai fi atât de tânără ca acum – drept e, din păcate). Dar, spre deosebire de rochia lungă, aici trebuie să ți cont de anumite reguli de bună purtare:

  • trebuie să fi în posesia unor picioare impecabile – lungi și subțiri

  • trebuie să ai grijă permanent la poziția trupului (nu vrei ca toți colegii sau profesorii să-ți cunoască lenjeria până la sfârșitul serii)

Rochia scurtă este ceva mai pretențioasă decât cea lungă, dar dacă alegerea ta respectă criteriile enumerate mai sus, atunci nu ar trebui să întâmpini vreo problemă.

Rochie cu perle Voglia

Rochie din dantela Voglia

Rochie pentru banchet 2018 Voglia

Rochie rosie pentru banchet 2018 Voglia

Rochie albastra pentru banchet Voglia

Rochie cu maneci clopot Voglia

Rochie rosie pentru banchet Voglia

Rochie scurta 2018 pentru banchet Voglia

Alte rochite senzationale gasesti in urmatoarele indicii care te conduc spre site : rochii din catifea Voglia ,  rochii pentru bal Voglia , rochii din dantela Voglia , rochii baby-doll Voglia , rochii pentru banchet2018 Voglia , rochii plus size 2018 Voglia  , Rochii  de vedeta Voglia , Rochii pentru grasute Voglia ,  rochii de ocazie Voglia .