Roșu, alegerea perfectă pentru orice ocazie

De cele mai multe ori, alegerea culorii perfecte, care să se potrivească pentru o anumită ocazie, reprezintă o misiune aproape imposibilă. Fie este prea stridentă, prea sobră sau, pur și simplu, face parte din categoria acelor culori care sunt foarte greu de asortat; tot timpul vor exista multe piedici în acest caz.

Tocmai din cauza acestui lucru foarte multe femei preferă să meargă pe varianta negrului, care nu pare să dea niciodată greș. Din păcate, utilizarea prea îndelungată a acestei variante aduce cu sine o ușoară plafonare, ajungându-se ca toate rochiile să arate aproape la fel sau ținuta să fie mult prea sobră.

A doua variantă, cea mai populară în acest sens, dar și mai sigură din anumite puncte de vedere, este cea a alegerii unor rochii de ocazie lungi/scurte, croite din materiale de cea mai bună calitate, numai că de data aceasta pe roșu.

După cum bine se știe, roșul este o culoare specială, care odată purtată, transformă aproape orice femeie într-o adevărată zeiță a iubirii. Și nu numai că o face mult mai atractivă, dar în același timp îi oferă și mai multe opțiuni stilistice. Țin să reamintesc că această nuanță este asociată totodată cu entuzismul, dar și cu pofta de viață. Deci ce ar putea fi mai potrivit pentru o petrecere decât această nuanță, care parcă dă tonul distracției?

Astăzi am să-ți prezin noile tendințe propuse de  Voglia.ro  , magazinul online preferat al vedetelor din televiziune si al modelelor precum ( Mara Banica , Maria Constantin , Adriana Bahmuteanu ,Deea Maxer , Paula Mingine , Simona Trasca ,Denisa Bita , Roxana Vasniuc , Mădălina Bălan , Andreea Lazar  si alte nume mondene pe care le poti vedea in tinutele Voglia pe facebook-ul Voglia.ro )  .

Rochie rosie eleganta din dantela Voglia

Rochie rosie scurta din voal Voglia

Rochie de ocazie pe umeri Voglia

Rochie lunga de ocazie Voglia

Rochie scurta baby doll rosie Voglia

Rochie tip creion de ocazie Voglia

Rochie rosie cu volane Voglia

ROCHIE SCURTA ROSIE CU VOLANE FANTASY

Rochie rosie de ocazie plus size Voglia

Rochie lunga de ocazie Voglia 2018

Rochie rosie de ocazie cu paiete Voglia

Rochie baby doll rosie 2018 Voglia

Rochie rosie cu trena Voglia

Rochie rosie cu tull Voglia

Rochie cu spatele gol Voglia

ROCHIE LUNGA DE SEARA ROSIE CU FUNDA DITA VR199

Rochie rosie lunga Voglia

Rochie asimetrica rosie Voglia

Rochie cu paiete rosii Voglia

Rochie lunga cu trena Voglia 2018

ROCHIE LUNGA DE SEARA ROSIE CU TRENA

Rochie in clos rosie Voglia

Dacă ți-au placut ținutele de mai sus , poți cere detalii despre ele sau le poți comanda și la numărul de telefon 075 9049300 în intervalul 9;00- 17:00 .