Invitatie la nuta? Trucuri pentru aceasta toamna!

Bună , dragile mele!

Ce zi răcoroasă de toamnă! Se pare ca toamna și-a intrat în sfârșit în drepturi și nu are de gând să mai plece prea curând.

Având în vedere că sezonul  nunților nu s-a încheiat înca, trebuie să ne conformam petrecerilor la care urmează să participăm. In mintea noastra apar intrebari firesti precum „Va fi frig în biserică sau seara? Ar trebui să port ciorapi? Îmi iau o jachetă?”. 

Astăzi am pregătit pentru tine câteva sfaturi utile pentru următorul eveniment din acest sezon. dar și câteva ținute propuse de Voglia.ro, magazinul online preferat al vedetelor din televiziune si al modelelor precum ( Mara Banica, Maria Constantin, Adriana Bahmuteanu, Deea Maxer, Paula Mingine, Simona Trasca, Denisa Bita, Roxana Vasniuc, Mădălina Bălan, Andreea Lazar  si alte nume mondene pe care le poti vedea in tinutele Voglia pe facebook-ul Voglia.ro ).

Pentru început îți recomand să alegi culori pastelate sau tomnatice

Este păcat să se te scufunzi deja în piesele negre din garderoba ta. Chiar dacă the little black dress nu va putea fi înlocuită niciodată, nuanțe ca galbenul cald, rozul, movul, verdele sau roșul vor arăta senzațional într-un decor de nuntă de toamnă.

Rochie lunga de ocazie rosie Voglia

Rochie tip sacou rosie Voglia

Rochie roz Voglia

Rochie mov de ocazie Voglia

rochie verde cu perle la gat Voglia

Rochie cu imprimeu floral Voglia

Rochie de oczie Voglia cu maneca larga

Rochie verde cu perle Voglia

Rochie mustar Voglia

Joacă-te cu suprapuneri

Ai o rochie pe care o adori, dar este prea subțire? Poartă o maletă fină pe dedesubt! Este o soluție care se potrivește mai ales cu rochiile cu barete pe umeri și care, alături de maletă (ideal neagră sau într-o culoare neutră), va crea un contrast grafic pe cât de modern, pe atât de elegant.

Alege texturi nobile cum este catifeaua!

Ultimul dar și cel mai important sfat este alegerea catifelei.

Catifeaua are același efect elegant și fluid ca și mătasea, însă are marele avantaj că este un material mai gros, în care sunt puține șanse să îți fie frig. Nelipsita din capodoperele marilor designeri , catifea nu trebuie sa lipseasca nici din dressingul tău.

Rochie albastra din catifea Voglia

Rochie verde din catifea Voglia

Rochie neagra din catifea Voglia

Rochie din catifea verde Voglia

Rochie cu maneca lunga din catifea Voglia

Rochie eleganta din catifea Voglia

Daca ți-au placut ținutele de mai sus, poți cere detalii despre ele sau le poți comanda și la numărul de telefon 075 9049300 în intervalul 9;00- 17:00.