Spune-mi ce forma a corpului ai ca sa-ti spun ce rochie ti se potriveste!

Buna, dragile mele!

Astazi vom invata impreuna sa ne identifdicam tipul siluetei pe care o avem si ce rochite ni se potrivesc in functie de aceasta. Vom incepe cu identificarea tipului de silueta, deoarece foarte multe dintre noi  nu tin cont de acest aspect atunci  cand isi aleg tinutele.

Tot ce trebuie sa stim, este ca exista patru tipuri de siluete, si anume: banana, clepsidra, mar si para.

 Vom incepe cu SILUETA BANANA

Te incadrezi in aceasta categorie atunci cand soldurile, talia si umerii sunt de aceeasi latime. In general talia nu este foarte bine definita iar bustul este mic, preponderent spre mediu.

Continuam cu SILUETA MAR

Acest tip de silueta este caracteristic femeilor plinute cu bustul proeminent, umerii lati, fundul aplatizat si picioarele subtiri. Singurul sfat pe care ti-l pot da este acela de a alege tinute care mascheaza abdomenul si creeaza impresia unei talii bine definite.

SILUETA PARA

Silueta para este cea mai intalnita in randul femeilor,soldurile fiind proeminente iar bustul mic. In cazul acestui tip de silueta trebuie sa tinem cont sa nu purtam haine care sa ne accentueze soldurile. 

SILUETA CLEPSIDRA

Silueta clepsidra sau cum ar spune prietenele mele, silueta ideala! Persoanele cu o astfel de silueta au forme proportionale, o talie bine definita iar linia soldurilor este proportionala cu cea a bustului.

Tu in care categorie te incadrezi? 

Acum daca am reusit sa ne identificam tipul siluetei, a sosit momentul sa-ti prezint si cateva rochite care sa ti se potriveasca, propuse  de Voglia.ro, magazinul online preferat al vedetelor din televiziune si al modelelor precum ( Mara Banica, Maria Constantin, Adriana Bahmuteanu, Deea Maxer, Paula Mingine, Simona Trasca, Denisa Bita, Roxana Vasniuc, Mădălina Bălan, Andreea Lazar  si alte nume mondene pe care le poti vedea in tinutele Voglia pe facebook-ul Voglia.ro ).

SILUETA TIP BANANA

Rochie rosie de seara Voglia

Rochie de ocazie eleganta Voglia

Rochie de ocazie colorata Voglia

Rochie de ocazie roz somon VogliaRochie de ocazie cu paiete Voglia

SILUETA TIP MAR

Rochie de ocazie cu tull Voglia

Rochie verde de ocazie Voglia


Rochie de lux Voglia

SILUETA TIP PARA

Rochie de ocazie multicolora Voglia

Rochie verde cu perle Voglia

Rochie rosie de revelion 2018 Voglia

SILUETA TIP CLEPSIDRA

Rochie tip sirena Voglia

Rochie neagra tip sirena Voglia

Rochie albastra tip sirena Voglia

Alte rochite spectaculoase gasesti in urmatoarele cuvinte cherie:

Rochii de seara Voglia

Haine online Voglia

Rochii de lux 2018 Voglia 

Rochii pentru nunta Voglia

Rochii baby-doll Voglia